Palvelut yrityksille

Laskutusta ja perintää asiakastasi kunnioittaen

Tehtävänämme perintätoimistona on parantaa toimeksiantajamme kannattavuutta minimoimalla luottotappiot tehokkaasti. Me valvomme, että laskut maksetaan sovitussa aikataulussa ja huomautamme maksamatta jääneistä laskuista sekä perimme saatavat hyvän perintätavan ja perintälain mukaisesti.

Ymmärrämme, että jokaisen perintätapauksen taustalla on tärkeä asiakassuhde, jota kunnioitamme. Ammattitaitoisen, tehokkaan perinnän lopputulokset näkyvät toimeksiantajan nopeutuneessa kassavirrassa.

Miksi ulkoistaa perintä Aurum Contactorille?

Tehokas perintä vaatii ammattitaitoa ja lainsäädännön tuntemusta - siksi luotettava perintätoimisto on turvallinen yhteistyökumppani. Antamalla meidän huolehtia saatavastanne, voitte keskittyä omaan liiketoimintaanne ja jättää kaiken laskutukseen ja perintään liittyvän ammattilaisten hoidettavaksi. Emme ehkä ole isoin, mutta voimme luvata, ettemme myöskään jäykin perintätoimisto.

Palvelut tarpeenne mukaisesti

Hoidamme tarvittaessa laskujen lähetyksen, maksuhuomautukset, kirje- ja puhelinperinnän, oikeudellisen perinnän sekä jälkiperinnän. Voit valita palveluistamme koko perintäketjun tai vain osia siitä  juuri yrityksesi tarpeen mukaan.

 

Velallisten yhteydenottoihin vastaavat ammattitaitoiset asiakaspalvelijamme Teidän puolestanne. Näin säästätte aikaa ja voitte luottaa siihen, että saatavanne kotiutuu tehokkaasti, mutta myös asiakassuhdettanne kunnioittaen. Palvelemme suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Asiakaspalvelumme sekä vastaa yhteydenottoihin, mutta myös hoitaa puhelinperintää tehokkaasti ja ammattitaidolla. Asiakaspalvelu kuuluu luonnollisena osana jokaiseen perintäpakettiin.

Kauttamme saatte myös kattavan reskontran ja raportoinnin, rahaliikennehoidon, maksutonta perintäneuvontaa, oman yhteyshenkilön. Ja paljon muuta.

 

Ota yhteyttä myyntiimme niin otat askeleen kohti entistäkin tehokkaampaa perintää!